Radio Cerchez

 

RADIO CERCHEZ

 

REGULAMENT DE FUNCȚIONARE

?RADIO CERCHEZ?

 

1.De luni pană vineri, in timpul pauzelor veți avea posibilitatea de a asculta muzică la boxele de pe culoarele școlii;

 2.Nu vor fi emise melodii cu conținut obscen, limbaj vulgar, etc;

 3.!Propune și tu!-fiecare elev sau profesor al Colegiului Tehnologic Grigore Cerchez are posibilitatea de a propune o melodie care să fie ascultată in pauze. Propunerea va fi trimisă in  scris pe adresa de e-mail a școlii grigorecerchez@gmail.com  Pentru a fi luată in calcul propunerea voastră, va trebui să specificați numele vostru și clasa, precum și titlul melodiei și interpretul; Melodia propusă va intra in playlist și va fi postată vinerea următoare pe site-ul școlii pentru !Melodia săptămanii!

 4.!Melodia săptămanii!-urmare a melodiilor propuse de voi pe adresa de e-mail, titlul acestora, interpretul și numele celui care a propus-o, vor fi postate pe site-ul liceului www.grigorecerchez.ro la secțiunea Radio Cerchez, unde veți avea posibilitatea de a vota melodia săptămanii. Melodiile propuse vor fi postate pe site in fiecare zi de vineri și vor putea fi votate timp de o săptămană. Melodia castigătoare va fi declarată !Melodia săptămanii! și va putea fi ascultată toată săptămana viitoare in fiecare zi.

 5.!Ora și melodia!-fiecare elev sau profesor va putea face o dedicație către un elev sau profesor prin trimiterea unui email la adresa grigorecerchez@gmail.com, in care va specifica ora dorită (intr-o pauză de cursuri și nu in aceeași zi) și melodia pe care dorește să o dedice. Astfel cel care face dedicația va comunica persoanei căreia i se va face dedicația doar ora și melodia pentru a ști că dedicația ii aparține. Email-ul va fi insoțit de numele melodiei, numele interpetului, numele și clasa celui care o dedică

EMAIL-URILE CARE NU RESPECTĂ REGULAMENTUL DE MAI SUS, NU VOR FI LUATE IN CONSIDERARE!!!