Ultima actualizare 19.07.2019-ora 13,11-site creat de Muntean Constantin Ⓒ


 Vizitatori începând cu 1 iulie 2019: free hits


PROGRAMARE CORIGENȚE clasa a IX-a (clic aici)

PROGRAMARE SN-uri clasa a IX-a și reprogramări (clic aici)


PROGRAMARE SN-uri și CORIGENȚE (clic aici)

PROGRAMARE CORIGENȚE (clic aici)


ORICE SFÂRȘIT ESTE UN NOU ÎNCEPUT!

Promoția 2019 din Colegiul Tehnologic ”Grigore Cerchez” a îcheiat o etapă specială din viața lor-liceul. Absolvenții au avut parte de emoții, lacrimi de bucurie și multe altele. Succes în tot ceea ce faceți și să nu renunțați niciodată a visele voastre!


LOCUL I LA FESTIVALUL NAȚIONAL AL TRUPELOR DE TEATRU!!!

Elevii Fugaciu Georgiana (clasa a X-a C), Ioniță Petrică (clasa a XI-a E), Ștefănescu Cristian (clasa a XI-a D) și Vasile Gabriel (clasa a XI-a D), membri ai Trupei de Teatru ”Ștefan Iordache” au câștigat premiul pentru ”Cel mai bun spectacol”, în cadrul Festivalului Național al Trupelor de Teatru pentru Liceeni ”Jos Pălăria”. Inițiativa acestui festival aparține actorului George Mihăiță. FELICITĂRI !!!


TÂRGUL DE OFERTĂ EDUCAȚIONALĂ 2019

În perioada 14-17 mai 2019 vă așteptăm la Târgul de Ofertă Educațională din Parcul Tinertetului, cu 3 NOI SPECIALIZĂRI:

științe sociale, științe ale naturii, tehnician achiziții și contractări


Lista condițiilor specifice pentru orele de predare, an școlar 2019-2020, din cadrul Colegiului Tehnologic ”Grigore Cerchez”-clic aici


RECUPERARE-RECICLARE-REFOLOSIRE--PARADA ”ECO”

Ziua Pământului a fost sărbătorită de către elevii și profesorii Colegiului Tehnologic ”Grigore Cerchez” prin organizarea ediției a II-a a concursului Parada ”Eco”. Elevii au avut ocazia de a participa la un concurs de miss, costumația fiind realizată din materiale care pot fi recuperate-reciclate-refolosite! Toți elevii participanți au fost premiați de către Primăria Sectorului 5 prin reprezentanții săi. Felicitări tuturor!


AM AVUT MUSAFIRI !

Vineri 12.04.2019 elevi și profesori ai Liceului Energetic din Câmpina ne-au trecut pragul pentru a ne vizita și a participa la proiectul ”Tradiții și obiceiuri pascale românești”, în cadrul căruia elevii noștri au prezentat 4 regiuni din România din punct de vedere turistic și gastronomic. Activitatea a reprezentat o frumoasă colaborare între profesorii Petre Daniela, Rădoi Eugenia, Bobeică Daniela și Nedelea Nicoleta.


ELEVII LICEULUI NOSTRU AU CÂȘTIGAT FINANȚĂRI PENTRU IDEILE LOR DE AFACERI !

Săptămâna aceasta a avut loc la OK Centre, premierea proiectelor câștigătoare în programul ”Yeei!-Antreprenoriat la Puterea Tinerilor” proiect implementat de United Way Romania și Asociația ROI. După 1 an de lucru-training, job shadowing și mentoring, elevii liceului nostru împărțiți în echipele SUPERNOVA: Bamboi Ionuț, Dobre Ștefan, Mătușică Nicolae, Turcu Ionuț-clasa a X-a A, HIPSTELIGENT: Marin Alexandru clasa a X-a F, Dascălu Andrei clasa a XI-a D, Gheorghe Florentina și Canschi Maria Cătălina clasa a XI-a G, GOOD BRAIN: Marcu Mihai clasa a X-a C, GOOD BRAIN KET: Tănase Darius și Mașca Călin clasa a XI-a G, au reușit să convingă juriul că pot deveni antreprenori, câștigând finanțare pe echipă pentru continuarea ideilor de afaceri.

 

PREMII NOI OBȚINUTE DE ELEVII LICEULUI NOSTRU LA UN CONCURS INTERNAȚIONAL!!!

Elevii claselor a XI-a C și a XI-a D, reprezentanții firmelor de exercițiu Cofetăria Kaira și Restaurant Cerchez, au participat vineri 5 aprilie 2019, la Târgul Internațional al Firmelor de Exercițiu, organizat de Colegiul Economic ”C. Kirițescu”, unde au obținut următoarele premii:

--premiul III pentru cele mai bune materiale publicitare-Cofetăria Kaira

--mențiune pentru cel mai bun spot publicitar-Cofetăria Kaira

--premiul special pentru cea mai reprezentativă mascotă-Restaurant Cerchez

--premiul special pentru cel mai bun slogan-Restaurant Cerchez

--premiul special pentru promovarea tradițiilor românești-Restaurant Cerchez

Felicitări tuturor!!!


Miercuri 7 martie 2019, la Institutul Cervantes București a avut loc premierea elevilor Colegiului Tehnologic ”Grigore Cerchez” care au fost declarați admiși la examenul de certificare DELE.

Premierea a fost oficiată de domnul primar al sectorului 5 Daniel Florea și de către Excelența Sa, domnul Manuel Larrotcha Parada, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Regatului Spaniei la București. Felicitari!!!


Vineri 1 martie 2019, echipa de fotbal băieți a Colegiului Tehnologic ”Grigore Cerchez”, coordonată de doamna prof. Bratu Anca, a obținut locul III la faza pe sector a Olimpiadei naționale a sportului școlar-ONSS, fază desfășurată la Liceul Teoretic ”Ion Barbu”. Felicitări și mult succes în continuare!


Colegiul Tehnologic ”Grigore Cerchez” urează tuturor elevilor, părinților și colaboratorilor o primăvară cu multe împliniri !


Astăzi 20.02.2018, profesorii și elevii Colegiului Tehnologic ”Grigore Cerchez” au sărbătorit ”Ziua prieteniei” purtând fiecare câte o față zâmbitoare. Felicitări pentru implicarea în număr atât de impresionant!


”Ziua internațională a iubirii” a fost sărbătorită de elevii clasei a IX-a D!

Cu această ocazie, joi 14.02.2018, elevii clasei a IX-a D au organizat o expoziție culinară cu tema ”Ziua internațională a iubirii”, activitatea fiind coordonată de prof. Petre Daniela.


Miercuri 20.02.2018, Colegiul Tehnologic ”Grigore Cerchez” sărbătorește Ziua Prieteniei!


Spectacol, colinde, muzică populară, bună dispoziție, premii, cadouri... sunt atributele care au stat la baza spectacolului ”Bine ai venit, Moș Crăciun”.

Profesorii și elevii Colegiului Tehnologic ”Grigore Cerchez” au avut ocazia de a participa joi 20.12.2018 la spectacolul intitulat ”Bine ai venit, Mos Crăciun”, spectacol în cadrul căruia corul liceului a interpretat cele mai frumoase și cunoscute colinde românești și internaționale. În cadrul acestui spectacol cântărețul de muzică populară Florentin Iacob, elev al liceului nostru, a interpretat la rândul lui câteva colinde și melodii populare. Câștigătorii secțiunilor limba română, limba engleză și limba franceză din cadrul concursului ”Scrisoare către Moș Crăciun” au fost premiați, iar toți artizanii acestui spectacol au primit cadouri trimise de Moș Crăciun. Felicitări tuturor!!!


FESTIVALUL DE COLINDE ”ASTĂZI S-A NĂSCUT HRISTOS!”

În data de 17.12.2018, corul Colegiului Tehnologic ”Grigore Cerchez”, a participat la Festivalul de Colinde ”Astăzi s-a născut Hristos”, organizat de Școala Gimnazială ”Mircea Sântimbreanu” și desfășurat la Școala Gimnazială nr.135. Colindătorii au fost îndrumați de prof. Stănescu Cristina și au fost premiați de domnul primar al sectorului 5 Daniel Florea.


PREMIUL II ȘI PREMIUL III LA TÂRGUL NAȚIONAL AL FIRMELOR DE EXERCIȚIU!

Elevii clasei a XI-a D, au participat la Târgul Național al Firmelor de Exercițiu desfășurat la Școala Comercială Superioară ”N. Kretzulescu”, obținând Premiul II pentru cele mai bune materiale promoționale (firma de exercițiu: Restaurant Cerchez) și Premiul III pentru cel mai bun negociator (firma de exercițiu: Cafenea Alis). FELICITĂRI!


LOCUL III ȘI CALIFICARE LA ETAPA PE MUNICIPIU!

Elevul Bursucanu Ioan din clasa a XII-a E, a obținut Locul III la tenis de masă-etapa pe sector, etapă din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, desfășurată vineri 7.12.2018 la Colegiul Economic ”Viilor” și s-a calificat pentru a participa la etapa pe municipiu. Felicitări și mult succes!


Elevii clasei a IX-a E din cadrul Colegiului Tehnologic ”Grigore Cerchez” au participat joi 6.12.2018, la acțiunea intitulată ”Ora de informare europeană”, organizată de către Centrul de Informare Europe Direct București.


Cercul de istorie-geografie-turism-gastronomie ”Valahia” din cadrul Colegiului Tehnologic ”Grigore Cerchez” și-a premiat elevii cu ocazia finalizării activitaților dedicate Zilei Naționale a României. Principalele activități dedicate acestui eveniment au fost:

-vizitarea expoziției ”Centenarul Marii Uniri în imagini”

-premierea concursului de jurnalism ”Bătrânul și maiestuosul București la începutul secolului XX”

-premierea concursului de eseuri ”România în 100 de cuvinte”

-concursul de gastronomie ”Preparate culinare”


Studenții Universității de Științe Agonomice și Medicină Veterinară din București au vizitat joi 06.12.2018, elevii noștri din clasa a XII-a pentru a le prezenta oferta educațională și produsul realizat de ei-suc de mere. Merele provin din localitatea Stănești-județul Argeș


Marți 4 decembrie 2018, s-a desfășurat Cupa ”Grigore Cerchez” la tenis de masă. Clasamentul final arată astfel:

Locul I-Dumitru Ilie-clasa a XII-a F

Locul II-Bursucanu Ioan-clasa a XII-a E

Locul III-Comănceanu Leonard-clasa a XII-a F

Mențiune-Catrangiu Rareș-clasa a XII-a D

Mult succes la etapa pe sector!


LA MULȚI ANI ROMÂNIA!!!


6 PREMII LA TÂRGUL REGIONAL AL FIRMELOR DE EXERCIȚIU DE LA BRĂNEȘTI-ILFOV !!!

Elevii claselor a XI-a C, D și E au participat la Târgul Firmelor de Exercițiu de la Brănești unde au obținut nu mai puțin de 6 premii la următoarele secțiuni: ”Cel mai bun slogan”, ”Relaționăm cu firma de exercițiu”, ”Cea mai bună ținută la stand”. Felicitări!


Joi 29.11.2018, în Parcul Carol, elevii claselor a XII-a C și a XII-a D, au participat la activitatea ”Colaj de mesaje ale elevilor-MAREA UNIRE reflectată prin gândurile elevilor”.


 Pe data de 27.11.2018, la Centrul OK s-a desfășurat o întâlnire între elevi ai liceului nostru și elevi ai Colegiului Tehnic ”Gheorghe Asachi”, în cadrul proiectului YEEI-Antreprenor la puterea tinerilor


CAMPION NAȚIONAL!

Elevul Fronea George din clasa a IX-a A, este noul campion național la Karate Shotokan, obținând Locul I în cadrul Campionatului Național desfășurat la Izvorani. Felicitări și mult succes în continuare!


Elevii claselor a XI-a D, a XI-a E și a XII-a D profil servicii, au participat alături de Prof. Radu Roxana, prof. Petre Daniela și prof. Panait Georgeta la Târgul de Turism al României-ediția de toamnă


Articol despre Colegiul Tehnologic Grigore Cerchez în revista Tribuna Învățământului-clic aici


LOCUL I LA FESTIVALUL ”ACORDURILE TOAMNEI” GHERMĂNEȘTI

Trupa de muzică Star Safir din care fac parte Mânzu Ion Silviu-clasa a XII-a C și Negrea Nicușor absolvent al liceului nostru, a reușit frumoasa performanță de a ocupa Locul I la Festivalul ”Acordurile Toamnei” desfășurat duminică 11.11.2018 la Ghermănești-Snagov. Felicitări!


În Săptămâna Școala Altfel elevii clasei a XI-a G au vizitat Parcul Copiilor, Muzeul Tehnic, Delta Văcărești, ISU Pompieri


 Parcul Carol, ISU Pompieri, Parcul Tineretului sunt câteva din acțiunile clasei a X-a D în Săptămâna Școala Altfel


Vineri 2.11.2018 elevii claselor a IX-a au învățat ce înseamnă imprimarea 3D și cum se utilizează o imprimantă 3D


Pentru clasa a X-a B, Săptămâna Școala Altfel a însemnat vizite la Muzeul Bacovia și Muzeul Satului, plimbări prin Parcul Carol și Centrul Istoric al Bucureștiului


Săptămâna Școala Altfel, pentru elevii clasei a-X-a A a cuprins următoarele activități: vizionare film, vizita la Muzeul Satului Dimitrie Gusti, Halloween, excursie Târgoviște


Halloween, sărbătoarea de origine celtică a fost sărbătorită și de către elevii liceului nostru, în cadrul Săptămânii Școala Altfel


Elevilor clasei a XII-a B, săptămâna Școala Altfel le-a oferit un tur al clădirilor istorice din București, vizite în Parcul Cișmigiu, Muzeul Satului si Casa memorială George și Agatha Bacovia


În cadrul săptămânii Școala Altfel, marți 30.10.2018, elevii claselor 9A, 9F, 10F, 11C și 11D au fost în vizită la ISU Pieptănari.


 Caravana Nivea-#Like Yourself a poposit marți 30.10.2018 în școala noastră cu ocazia Săptămânii Școala Altfel. Elevele claselor 9D, 9E, 10C, 10E au avut ocazia de a învăța cum să se demachieze și cum să își îngrijească tenul.


Marți 23.10.2018, cei mai talentați elevi ai liceului nostru au avut ocazia de a presta în fața juriului format printre alții din George Vintilă și Wilmark, cu ocazia preselecțiilor din cadrul proiectului ”Caravana talentelor” organizat de Primăria Municipiului București prin Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București-PROEDUS.

Le dorim mult succes!


Ziua Europeană a Limbilor-26 septembrie 2018, a fost marcată și de către elevii Colegiului Tehnologic ”Grigore Cerchez” îndrumați de doamnele profesoare Corcodel Mariana, Stănescu Cristina și Tudosiu Mădălina.

Programul dedicat acestei zile a cuprins:

-eseuri și prezentări ”De ce iubesc limba franceză”, ”20 de motive să învățăm limba franceză”-elevi Ivanov Serena și Catrangiu Rareș-XII D, Diac Ștefan-XII C

-moment artistic-elevi Ivanov Serena și Catrangiu Rareș-XII D, Mânzu Silviu-XII C

-concurs de cultură și civilizație franceză și engleză ”Champions”-elevii claselor a IX-a

 

Colegiul Tehnologic ”Grigore Cerchez” urează tuturor elevilor și profesorilor mult succes în noul an școlar!


ÎNCEPE ȘCOALA!!!

Festivitatea de deschidere a noului an școlar va avea loc LUNI 10.09.2018 ora 10.00 Vă așteptăm!